I en kärleksdvala

2015-05-06 @ 10:58:10
Jag har hamnat som i en dvala av kärlek. Det har tagit över mitt huvud och jag kan inte tänka på något annat längre. Jag kan inte andas något annat längre. Jag är så kär att jag vill explodera. Varenda ord jag tänker att jag vill skriva låter för litet, för obetydligt och en aning för fult. Jag vet inte om jag kan beskriva hur han får mig att rysa av hans beröring, hur varje andetag han tar får mitt hjärta att slå dubbelt eller hur mycker jag älskar att bara titta på honom.

Men jag är rädd konstant, för allting egentligen. Jag är rädd att jag inte ska vara bra nog för honom. Rädd att han ska lämna mig. Rädd att han ska förstå att någon annan passar bättre in i ekvationen med honom. Jag är rädd för det som gör mig lyckligast. Och samtidigt måste jag lita på att han vill vara med mig, lika mycket som jag vill vara med honom.

Jag vill aldrig sluta leva med honom i mitt liv. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag får panik av tanken att allt detta kan försvinna ifrån mig en dag. Det är det sista jag vill. Det är verkligen det sista.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: