När man inser vem ens vänner är

2015-06-16 @ 08:19:00
Jag skulle vilja säga att jag har precis lika många vänner nu som innan jag blev gravid. Att mitt liv ser likadant ut nu som då. Men skulle jag säga det så skulle jag ljuga, för så är inte alls fallet. Det är många av mina vänner som jag faktiskt är väldigt besviken på. Vänner som jag trodde skulle finnas där för mig även under jobbiga stunder. Men det har visats sig att jag har haft fel.

För det har varit väldigt få som har hört av sig och velat hitta på något. Visserligen är dom flesta inne i ett stadie där festandet är en väldigt stor del i deras liv och där platsar inte jag. Men jag kan ändå tycka att man som vän ändå kan höra av sig till mig. För under nyår, vilka hörde av sig då? Och alla andra gånger, vilka hörde av sig? Visst, jag dricker inte. Men bara för det, ska inte jag vara med? Då ser man hur andra tänker.

Om jag ska vara ärlig, så är vänner som dessa, inga jag längre vill ha i mitt liv.
 
Jag känner att denna graviditet verkligen har varit bra för mig. Hur jobbig den än är och hur gärna jag än vill att den ska vara över så har den varit bra. Jag har kunnat rensa bland mina vänner och fått se deras riktiga sida. Jag har fått se vilka utav mina vänner som verkligen finns där för mig. Jag och Emil har kommit varandra så mycket närmre och bäst utav allt, inom en väldigt snar framtid så har jag satt ett nytt liv till världen.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: