Vecka 31

2015-04-10 @ 15:47:00
Tiden går verkligen fort nu. Veckorna bara flyger förbi. Idag går vi in i vecka 31 och det är endast 69 dagar kvar tills han är beräknad. Strax över två månader kvar alltså. Vi har fortfarande en del att fixa innan han kommer, som t.ex. badbalja, regnskydd och insektsnät till vagnen och babyskydd. Jag fick en aning panik för någon dag sedan när jag tänkte på hur tidigt barn faktiskt kan födas. Egentligen kan han komma när som helst nu. Fast jag tror visserligen att jag kommer att gå över tiden rätt så rejält.

Annars så är allting som vanligt. Det enda som förändrats är mitt sömnschema. Jag har sedan en månad tillbaka somnat och vaknat väldigt tidigt men de senaste dagarna har jag dessutom vaknat mitt i nätterna och inte kunnat somna om på ett par timmar. Det ska vara normalt, men ändå ganska irriterande. Jag har dessutom för första gången i mitt liv fått halsbränna. Jag trodde att det skulle vara värre, men så farligt är det ändå inte.

Denna vecka har vår pojke gått över 1,5 kg och hans längd ligger på ca 40 cm. Hans organ är snart helt färdigutvecklade och han börjar nu samla på sig mer vikt.

 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: