När allting börjar bli klart

2015-05-27 @ 21:34:00
Igår gick jag nästan hela dagen och var riktigt orolig. Bebis ville inte röra på sig men det kändes onödigt att ringa till förlossningen när vi ändå skulle till MVC lite senare för föräldraträffen. Våran barnmorska lät mig lyssna på hans hjärta, för att lugna mig lite. Och det slog precis som det skulle. Hon sa även att om jag skulle vara det minsta orolig för att han inte rör på sig som han ska så är det bara för mig att komma in så lyssnar vi på hjärtat igen. Jag är så glad att vi har en sådan bra barnmorska.
 
I övrigt så är vi faktiskt helt klara med saker till bebis nu. Idag tvättade jag det allra sista, lite sängkläder och täcken och kuddar till både sängen och vagnen. Jag har dessutom tagit tag i bakandet. Jag räknar med mycket besök av familj och släkt när han kommer och då kan det vara skönt att ha något att bjuda på. Så idag ska frysen fyllas med vaniljbullar.
 
Det känns så skönt att äntligen vara klara med det materiella, för redan på fredag så räknas våran bebis som färdig och han kan då komma när som helst. Jag har dessutom börjat få sammandragningar och lite förvärkar, så det känns inte allt för långt bort nu.
 
 
ɑ n n i k ɑ

Mums!

2015-05-28 - 15:45:13
URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: