Brev till mitt barn - v.35

2015-05-13 @ 14:20:00
Mitt barn, min bebis, mitt hjärta.

Idag räknar dagarna till 36. Det är alltså strax över månaden kvar tills ditt beräknade datum. Jag tror inte att du kommer då, jag tror att du kommer vilja stanna längre än så. Och det får du göra. Hur mycket jag än längtar efter dig, hur mycket jag än önskar att du var här på utsidan av magen, så får du stanna, om det är det du vill.

Tidigare har jag bara känt mig lite små gravid men nu har verkligheten hunnit ikapp mig och jag känner mig verkligen som en mamma. Som din mamma. Det har varit en stor omställning av hela mitt och ditt pappas liv sedan vi fick veta att vi väntade dig. Tack vare dig har vi kommit varandra mycket närmre och vi har växt som personer båda två. Vi har hunnit flytta till större och skapat ett gemensamt hem. Ett hem som även kommer vara ditt hem.

Det känns fortfarande lite overkligt när jag känner hur du sparkar inuti mig. I början trodde man att det var ens egna kropp som kurrade men nu är det så tydligt att det är du. När hela magen rör på sig och man ser hur du sparkar med fötterna upp mot revbenen. Det gör ont ibland, det kan jag inte neka. Men det är värt det, när det är ens egna barn som gör att man känner så. Att känna dina sparkar är det finaste jag någonsin känt. Jag har aldrig värdesatt något så högt förut.

Det är ofattbart hur stark kärleken till dig är. Det går inte att förklara på ett rimligt sätt. Orden är för små, har för liten betydelse och låter alldeles för fult för att ens få vistas i samma mening som dig. Kärleken till dig är så stark att den inte känns mänsklig.

Jag vet inte om du märkt det redan nu, men du kommer att märka det när du kommer ut, vilket kontrollfreak jag kan vara. Jag har dom senaste veckorna hållt på och skrivit en packlista till både förlossning/bb väskan och skötväskan och igår packade jag klart dom. Igår tog jag även fram din snuttefilt som jag och din pappa sover med, så att den ska lukta hem och oss. Spjälsängen står redo för dig. Barnvagnen står redo. Babyskyddet är klart. Skötbädden och tillbehör som blöjor osv är redo. Dina leksaker också. Napparna och nappflaskorna är kokade. Allting står och väntar på dig. Det är bara du som saknas.

Vi är redo nu, vår son. Du får komma när du vill.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: