Förlossningsbrev

2015-06-02 @ 10:32:00
Igår stod ännu ett besök hos barnmorskan på schemat. Sist vi var där hade SF-måttet inte ökat som det skulle och våran kurva hade börjat plana ut, men denna gång var det andra puckar. Bebis i magen har växt på bra dom senaste två veckorna och är dessutom fixerad nu. Så nu får han gärna ta och komma.

Utöver de vanliga kontrollerna hos barnmorskan så skrev vi dessutom en kort sammafattning av graviditeten. Själv tycker jag att den har varit väldigt enkel, om man jämför med andras graviditeter. Det är mest nu på senare tid som det har blivit lite väl jobbigt och deprimerande.

Vi skrev dessutom ett förlossningsbrev. Det innehåller mest vilken smärtlindring som jag skulle kunna tänka mig. Jag var i början inställd på att få allting, så mycket som möjligt. Men efter att ha läst på lite och gått igenom det med barnmorskan så har jag kommit fram till några få som jag gärna vill ha. Eda är inte en utav dom. Den vill jag undvika in i det sista.
 
Ida Nilsson

Åh, ett superbra tips är verkligen bad! Jag fick min lilla för 2 månader sedan nu, och badet var verkligen GULD värt! Jag hoppas av hela mitt hjärta att vattnet inte går nästa gång heller så jag får bada! Utöver det hade jag bara lustgas, fungerade superbra :)

2015-06-05 - 11:55:24
URL: http://idacnilssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: