Välkommen vecka 24

2015-02-20 @ 22:51:42
Idag går vi in i graviditetsvecka 24. Bebis är ca 21 cm från huvud till rumpa och väger strax över halva kilot. Om han skulle födas nu så finns det en liten chans att han skulle överleva. Men jag ser helst att han stannar kvar ett tag till, för säkerhetsskull. Det är så mysigt att få känna hans sparkar och se han röra på sig därinne, för det gör han mer eller mindre hela tiden. Våran starka lilla kille.

Tiden går väldigt fort nu faktiskt. Jag minns i början när jag klaga på hur långsamt det gick, nu är det nästan tvärtom. Jag hinner knappt reagera på att vi har gått in i en ny vecka förrän det är en ny igen. Det är tur att man har en app som hjälper till när man inte hänger med riktigt. Nu längtar jag som en galning tills vi flyttar så att jag kan få börja ordna med bebisgrejerna. Både vagnen och spjälsängen står just nu hemma hos min far. Resterande av prylarna ligger nedpackade i flyttkartonger.

Igår fick jag föresten mitt moderskapsintyg hos barnmorskan. Idag skickade jag in det till försäkringskassan, så nu ska jag officiellt bli mamma. Det känns så bra!
Faderskapsintyget tänkte vi ta om ett par veckor. För tillfället är det mycket med både flytten och min praktik. Visserligen behöver man inte fixa det förrän efter bebis är fött, men jag har tänkt att det kan vara roligt för Emil att fixa något för honom också. Det mesta kretsar ju kring mig och bebis. Det är oss dem gör alla kontroller på osv. Emil är verkligen delaktig men jag tror att han kan känna att han inte är i det här lika mycket som mig. Det är iallafall så jag tror att jag skulle känna.

Detta är dagens mage, vecka 24 (23+0) alltså.
 
Linn Strömberg

All lycka till dig och bebisen!

2015-02-23 - 10:58:54
URL: http://cigarettesncush.blogg.se/
Ida Nilsson

Vilken gullig liten mage du har! ^^
Vi ska fixa faderskapsintyg i början på mars. Känns skönt att ha det gjort innan förlossningen tycker jag också. Mest för om det skulle hända mig någonting, så slipper det bli massa krångel med att bebis inte har någon vårdnadshavare osv. Lika bra att göra det nu innan när man inte riktigt har lika mycket att tänka på :)

2015-02-23 - 17:48:29
URL: http://idacnilssons.blogg.se/
Emma Elisabedt

Gud så roligt med en liten bebis och att bli mamma. Lycka till ni två och grattis! :)

2015-02-24 - 11:35:46
URL: http://www.emmaelisabedt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: