Vecka 33

2015-04-24 @ 14:53:49
Då har vi kommit till vecka 33. Och orken försvinner sakta men säkert bort. Jag orkar faktiskt inte med någonting längre men jag är så rastlös om dagarna att jag ändå städar, diskar osv. För att försöka sitta still och vila så mycket som möjligt har jag dessutom gett mig in på att virka. Annars är det väl som för dom flesta andra gravida, man längtar något enormt mycket nu. Det är inte så lång tid kvar, 55 dagar bara. Men tiden går så fruktansvärt långsamt.

Veckan som varit har bestått utav tre besök när det gäller bebisen. I måndags var det hos våran vanliga barnmorska, där allting såg väldigt bra ut. Jag följer kurvan som jag ska. I tisdags var det hos förlossningsbarnmorskan, där vi tog upp min rädsla och allting känns mycket bättre nu. Det känns genomförbart. Vi pratade även om igångsättning, vilket troligtvis sker den 3 juli om han inte har kommit innan dess (är beräknad den 18 juni). Och igår var vi till familjerätten och skrev på faderskapet och gemensam vårdnad. Så nu är Emil inte bara biologisk pappa till vår bebis, utan också juridisk pappa.

Och i övrigt så har jag märkt att jag har min vapendragare. Våran pall. Den används väldigt flitigt utav mig. Den är med mig nästan vad jag än gör. När jag diskar, steker, fönar håret, sätter på mig skor, rakar benen eller duschar. Jag skulle aldrig orka med alla vardagliga saker utan den. Min räddare i nöden.

 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: