Mitt brev till dig

2015-04-05 @ 12:10:24
Hej mitt kära barn i magen.

Tänk att du redan har funnits i våra liv i över ett halvårs tid och trots det så har vi ännu inte träffat dig. Jag undrar så vem du är och hur du ser ut. Jag undrar om du är lik din pappa eller mig och vilka sidor utav oss som du har fått ärva. Jag undrar om du är lika nyfiken och envis som mig eller om du har fått din pappas tålamod. Jag undrar om ditt hjärta är lika fint som hans. Det är så mycket som jag undrar över när det gäller dig. Det är så mycket som jag vill veta redan nu. Men jag får helt enkelt vänta tills du känner dig redo att komma ut.

Du behöver absolut inte stressa. Du har ungefär 10 veckor kvar där inne, 74 dagar för att vara exakt. Jag kan stå ut. Det gör mig ingenting om du vill komma senare än så heller. Det viktiga för mig är att du mår bra och om du mår bättre i magen än utanför så får du mer än gärna stanna kvar där ett tag till. Under tiden som du förbereder dig där inne så förbereder jag och din pappa för dig här ute. Vi har t.ex redan ställt fram spjälsängen och du har fått egna lådor med dina små söta kläder i. Skötbädden har vi lagt fram och barnvagnen står redo i ditt blivande rum. Det är mycket kvar för oss att fixa men förhoppningsvis hinner vi klart med allting innan du vill komma ut.

Det är så många som längtar efter dig. Jag, din pappa och våra familjer och vänner. Jag är så glad att du ska få komma till världen med så fina människor omkring dig.
Du kommer vara så älskad, det är du redan nu.

Mitt kära barn, vi längtar efter dig och vi älskar dig något otroligt.
 
Linda

jätte fint skrivet!

2015-04-05 - 19:54:12
URL: http://www.nouw.com/LindaLinnros

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: