Man får faktiskt klaga ibland

2015-04-23 @ 13:23:17
Just nu känner jag mig som en utav dom där gnällspikarna i olika mammagrupper på facebook. Som åmar sig över alla gravidkrämpor och allt annat också egentligen. Dom som tycker att livet är hur jobbigt som helst. Och för första gången så förstår jag faktiskt dom. För det är inte en dans på rosor att vara gravid. Det är inte mysigt hela tiden och det är inte alltid som man hade tänkt sig. Jag har visserligen haft en relativt enkel graviditet, inte så många krämpor eller så. Men nu börjar dom sakta men säkert komma.

Jag börjar faktiskt bli trött på att vara gravid. Jag är trött på att bli större för varje dag som går. Jag är trött på att känna mig tjock och ful. Jag är trött på att ha tappat mitt självförtroende helt. Jag är trött på alla blickar på min mage och att alla ska ta på den utan att fråga. Jag är trött på att inte kunna sova ordentligt om nätterna och att jag är tvungen att gå på toa minst fyra gånger varje natt. Jag är trött på att vara allergisk mot pollen men inte kunna ta någon medicin mot det. Jag är trött på att inte orka någonting.

Jag är trött på att få ont så fort jag går en lite längre sträcka. Jag är trött på att få som mensvärk som håller i sig en stund titt som tätt. Jag är trött på att ständigt vara täppt i näsan och inte få ta den nässprayen man vill ta. Jag är trött på att ha halsbränna. Jag är trött på att inte kunna sitta ordentligt för att man får sparkar i revbenen som faktiskt gör ont. Det är så mycket jag är trött på. Men jag vet att det kommer vara värt det i slutändan.
 
Lisa Karlberg

Håller med dig helt!!!

2015-04-23 - 20:14:52
URL: http://lamadjur.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: