En nackdel med att vara gravid

2015-04-12 @ 16:32:00
De senaste dagarna har jag tänkt rätt så mycket på mina vänner. Vissa utav dom har jag faktiskt knappt haft någon kontakt med sedan jag blev gravid. Jag har väl visserligen aldrig varit den som hört av mig till andra, med tanke på att jag ständigt får för mig att jag stör. Och sedan jag blev gravid har jag nog blivit ännu sämre på att höra av mig. Det beror mestadels på att min energi inte är som den en gång var. Vissa dagar mår jag fantastiskt bra och andra dagar orkar jag knappt kliva upp ur sängen. Men det är faktiskt jobbigare än man tror att skapa ett barn.

Men det är tråkigt att ens vänner inte heller hör av sig. Vi brukar visserligen ha perioder ifrån varandra och det kan mycket väl vara mina gravidhormoner som spelar mig ett spratt. Men jag känner att jag har förlorat en hel del vänner faktiskt. Det känns som att vi är på lite olika ställen i livet.
 
Men sedan har jag också dom vännerna som ställer upp för mig i vått och torrt. Som ringer och hör av sig precis när jag behöver det. Som verkligen vill hitta på något med mig, även om det bara gäller en lunch eller en fika. Jag är så glad att jag har så fina människor i mitt liv. Dom kommer jag vara evigt tacksam över.
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: