Black and white

2015-04-27 @ 15:15:50
Jag tror nog att alla som känner mig är mycket medvetna om hur mycket jag älskar foton, speciellt svartvita, med djur eller horn som motiv. Och jag har nu kommit fram till att det är precis det jag ska ha på väggen ovanför våran soffa. Vårt vardagsrum är ju svart, vitt och grått rakt igenom, så en svartvit tavla skulle sitta perfekt på väggen. Med tanke på hus stor vår soffa är så måste tavlan också vara det.

Och jag tror även att alla är mycket medvetna om hur otroligt kräsen jag är när det gäller allt egentligen. Så när jag fick min idé om en svartvit tavla så tänkte jag att det skulle vara omöjligt för mig att hitta någon som skulle falla mig i smaken, men ack så fel jag hade. Jag har hittat minst tio stycken som jag vill ha, och det är bara på en hemsida, canvasbutik.se.

Det roliga är att jag aldrig har varit så mycket för tavlor egentligen. Men när jag väl började kolla så har jag nog hittat minst en tavla jag vill ha i varje rum i våran lägenhet. Jag vill ha en stor tavla ovanför köksbordet på bär eller flaskor i köket. Jag vill ha en söt tavla på en bebis i våran knodds blivande rum. Jag vill ha en avlång kärleksfull tavla ovanför sängen i mitt och Emils sovrum. Det enda problemet nu är väl egentligen att välja tavlor till varje rum och att försöka få med Emil i samma banor.
 
 
Oslofru

Jättefin :)

2015-04-27 - 16:23:36
URL: http://www.oslofru.com
Hanna Karlsson

Det är så svårt det där med att välja ju. :-)

2015-04-28 - 10:16:03
URL: http://hannafialotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: